Gemeentelijke jeugdactiviteiten

winnydebeerSpeelplein De Winny’s
Bij speelplein de Winny’s worden activiteiten georganiseerd voor kinderen tussen 3 jaar (luiervrij) en 14 jaar woonachtig of schoolgaand in Steenokkerzeel. Spelen, knutselen, ravotten, koken, … alles om er een onvergetelijke vakantie van te maken!
De speelpleinwerking wordt gedragen door gediplomeerde animatoren die zelf hun activiteiten voorbereiden in het thema van die week. Dit alles onder toeziend oog van de jeugddienst.
Speelplein de Winny’s is een inclusief speelplein. Dit wil zeggen dat kinderen met een beperking welkom zijn om mee te komen spelen. We vragen wel om eerst contact op te nemen met de jeugddienst alvorens je kind in te schrijven. Zo kan de jeugddienst tijdig op zoek naar een inclusieanimator.

Locatie
Tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie gaat de speelpleinwerking door in sporthal Hertblock, Orchideeënlaan z/n in Steenokkerzeel. Tijdens deze “kleine” vakanties kunnen er 50 kinderen per dag deelnemen.
In de paas- en zomervakantie kan je Winny vinden in GBS Piramide, Mulslaan 2 in Steenokkerzeel. Tijdens de “grote” vakanties kunnen er elke dag 80 kinderen komen spelen.
De activiteiten lopen van 9u tot 16u. Er wordt voor- en naopvang voorzien, vanaf 7u tot 18u. We dringen er op aan om je kind ten laatste 5 minuten voor aanvang van de activiteiten te brengen. Zo hoeft je kind niets van het dagtoneeltje te missen en kan de dag vlot starten. Bovendien sluit de speelpleinpoort om 9u waarna geen kinderen meer toegelaten worden.

Inschrijven en kostprijs
Inschrijven kan vanaf januari 2018 tot wanneer de maximum capaciteit bereikt is. En dit uitsluitend online of aan de balie van de dienst vrije tijd, tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.
De kinderen worden per dag ingeschreven, niet per halve dag. Deelnameprijs:

  • € 10 per kind/dag voor de dagen dat er 1 kind van een gezin woonachtig in de gemeente wordt ingeschreven.
  • € 9 per kind/dag voor de dagen dat er 2 kinderen van een gezin woonachtig in de gemeente worden ingeschreven.
  • € 8 per kind/dag voor de dagen dat er 3 of meer kinderen van een gezin woonachtig in de gemeente worden ingeschreven.
  • € 13 voor kinderen woonachtig buiten Steenokkerzeel, maar die naar school gaan in Steenokkerzeel. Hierbij gelden geen kortingen voor 2 of meer kinderen.

Wat Meebrengen
Voorzie kledij die tegen een stootje kan en vuil mag worden. Bij mooi weer graag zwemkledij, een handdoek en zonnecrème meegeven. Voorzie steeds regenkledij. Eigen speelgoed en gsm blijven thuis.
Geef je kind(eren) een lunchpakket met drankje mee en een (gezonde) snack voor tijdens de pauzes. Plat water is gratis te verkrijgen. Appelsap en sinaasappelsap kosten € 1 per flesje.

 Het volledige vakantieaanbod voor jeugd 2018 kan je hier downloaden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s